Τέλος εποχής για Γιώργο Κολοτούρο

Κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη Νίκη Τραγανού

Τέλος εποχής για Γιώργο Κολοτούρο

Μάιος 15, 2019 10:15 ΠΜ
Τέλος εποχής για Γιώργο Κολοτούρο

Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο κλείνει για τη Νίκη Τραγανού, καθώς ο Γιώργος  Κολοτούρος ο βασικός χρηματοδότης των τελευταίων χρόνων έκανε γνωστό πως αποχωρεί από τα διοικητικά της ομάδας. Εξέδωσε και ανακοίνωση που αναφέρει: « Μετά το πέρας και της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν αποχωρώ από την διοίκηση της ‘ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ’ λόγο αυξημένων επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

Κλείνει έτσι για μένα ένας μεγάλος κύκλος στην ποδοσφαιρική ομάδα του Τραγανού που ξεκίνησε πριν από οχτώ χρόνια την σεζόν 2011-2012 και την πρώτη συμμέτοχη της ομάδας στην Α΄ Τοπική κατηγορία και ολοκληρώθηκε την φετινή χρονιά 2018-2019 με την ιστορική στιγμή της συμμετοχής της ομάδας του Τραγανού στην Γ΄ Εθνική.

Στο διάστημα αυτό των οχτώ ετών η προσφορά μου στην ομάδα ήταν μεγάλη όντας ο βασικός πυλώνας οικονομικής στήριξης της ομάδας, εγώ και οι συνεργάτες μου του εκάστοτε διοικητικού συμβουλίου κρατήσαμε την σημαία της ‘ΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ’ ψηλά, δουλέψαμε μεθοδικά ,οργανωμένα ,αλλά κυρίως με υπομονή και τα αποτελέσματα είναι εμφανή:

        I.            Κατάκτηση Πρωταθλήματος-Κυπέλλου-ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ-συμμέτοχη στην Γ΄ Εθνική.

      II.            Γεμάτο ροστερ έμπειρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών ,έτοιμο για νέες επιτυχίες .

    III.            Γυναικεία ομάδα ποδόσφαιρου.

    IV.            Οργανωμένες Ακαδημίες.

      V.            Άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα αυτής της ομάδας όμως είναι πως έχει κερδίσει το σεβασμό όλων των φιλάθλων με τον τρόπο αντιμετώπισης των παιχνιδιών «πάντα μέσα στο γήπεδο» και στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε έδινε τις μάχες της με αξιοπρέπεια και στο τέλος πάντα έβγαινε κερδισμένη.

Κλείνοντας να τονίσω πως κατά γενική ομολογία αυτή η οχταετία ήταν η καλύτερη στη      40χρόνη ιστορία της ομάδας και εύχομαι αυτό το διάστημα να είναι ο φάρος των επιτυχιών για τα επόμενα χρόνια για ίδιες ή μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η παρακαταθήκη άλλωστε υπάρχει και είναι και μεγάλη

 

 

                                                                                                            Με τιμή

                                                                                                                  Κολοτούρος  Α. Γεώργιος»

Share this:
Tags:

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019