Τέσσερα παιχνίδια σήμερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ

Τέσσερα παιχνίδια σήμερα

Νοέμβριος 27, 2019 09:45 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Πάνος Ηλιόπουλος
Τέσσερα παιχνίδια σήμερα

Ημέρα κυπέλλου η σημερινή, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια που  ξεκινούν στις 2:45 το μεσημέρι, με τους νικητές να προκρίνονται  στο δεύτερο τη τάξει θεσμό. Πιο αναλυτικά:

 

Ηλειακός Β – Διγενής

Με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά το διπλό στα Σαβάλια, ο Ηλειακός στοχεύει στη νίκη – πρόκριση. Για σήμερα τώρα, ασφαλώς και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα κόντρα στην ομάδα της Χαριάς που θα προσπαθήσει για την έκπληξη.

 

Ολυμπιακός Σαβ- Βρίνα

Έχοντας αφήσει πίσω του την ήττα από τον Ηλειακό Βαρθολομιού, ο Ολυμπιακός Σαβαλίων θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα συνεχίζοντας έτσι στο δεύτερο τη τάξει θεσμό. Από την αντίπερα υπάρχει ο Κεραυνός Βρίνας μια από τις δυνατές ομάδες της Α2, που θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό.

 

 

Θύελλα – Ολυμπιάδα

Με ενδιαφέρον αναμένεται το ματς της Σπιάντζας, όπου η Θύελλα ποντάροντας πολλά και στον παράγοντα έδρα θα προσπαθήσει  για τη νίκη. Απέναντι υπάρχει η Ολυμπιάδα που σαν ομάδα ανώτερης κατηγορίας θα επιδιώξει φυσικά να συνεχίσει στο θεσμό του κυπέλλου.

 

 

Δάφνη – Κέντρο

Δυο ομάδες της Α2 ΑΝΘΟΥΛΗΣ , διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Οι «κιτρινόμαυροι» της Ανδραβίδας και λόγο έδρας φαίνεται να έχουν προβάδισμα, με τον Αετό Κέντρου να εμφανίζεται  πάντως αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους.

 

Share this:
Tags:

-

-