«Θα πρέπει να αλλάξει η Ευρώπη της Γερμανικής κυριαρχίας»

Στον Πύργο ήλθε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ Θεοφ. Βασιλείου

«Θα πρέπει να αλλάξει η Ευρώπη της Γερμανικής κυριαρχίας»

Απρίλιος 15, 2019 06:00 ΜΜ
«Θα πρέπει να αλλάξει η Ευρώπη της Γερμανικής κυριαρχίας»
Σκληρή κριτική για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ευρώπη, άσκησε από τον Πύργο ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Θεόφιλος Βασιλείου, λέγοντας  ότι οι ΑΝΕΛ θα δώσουν τη μάχη με εξαιρετικές προοπτικές για τη συμμετοχή τους στο Ευρωκοινοβούλιο.
Σε δηλώσεις  που έκανε στα γραφεία των ΑΝΕΛ στον Πύργο,  ο κ. Βασιλείου ο οποίος κατάγεται από το Ν. Αχαίας τόνισε ότι νιώθει πολίτης της Δυτικής Ελλάδας και χαρακτήρισε ως ιδιαίτερη τιμή που του έκανε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, με την υποψηφιότητα αυτή.
«Θα πρέπει να γίνει κατανοητό το ότι σκεφτόμαστε μια άλλη Ευρώπη από αυτή που έχει καταντήσει σήμερα, κόντρα στις προοπτικές που διέγραψε η Ενωμένη Ευρώπη υπό τον Αντενάουερ, Ντε Γκολ, Καραμανλή, Κολ, Σμιτ , Μιτεράν και Θάτσερ, που ήταν ποτέ πια πόλεμος, αλληλεγγύη , σεβασμός στα έθνη κράτη και κοινωνική συνοχή. Αυτά όλα καθημερινά αισθανόμαστε ότι βιάζονται από τη Γερμανική κυριαρχία  και  επισημαίνω ότι δεν θεωρώ τυχαία την έξοδο της Βρετανίας από την  Ε.Ε. Και δεν είναι τυχαίο ότι οι χώρες του Νότου, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα που χρησιμοποιήθηκε ως πειραματόζωο, λοιδορούνται, υποβιβάζονται και περιθωριοποιούνται συστηματικά από το ιερατείο των Βρυξελλών. Θα πρέπει να  αλλάξει αυτή η Ευρώπη της Γερμανικής κυριαρχίας και των συνοδοιπόρων της του κέντρου και του Βορά, που είναι ο απόλυτος οικονομικός έλεγχος των κοινωνιών και  το δικτατορικό δίκαιο, με αποτέλεσμα κανείς να νιώθει ότι καταργείται η δημοκρατία και η λαϊκή κυριαρχία των ευρωπαϊκών λαών και των εθνών κρατών» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλείου.
Εξάλλου σε δήλωσή του ο συντονιστής των ΑΝΕΛ στην Ηλεία κ. Τάκης Τσιλιμίγκρας, αφού καλωσόρισε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή, τόνισε πως στο Νομό ο αγώνας είναι καθημερινός και συνεχής, με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών.
Από την πλευρά του επίσης ο εκπρόσωπος της νεολαίας των ΑΝΕΛ στην Ηλεία κ. Ανδρ. Καλαθάς   εξέφρασε την  άποψη ότι το στοίχημα που έχει μπει  για του δύο ευρωβουλευτές  του κόμματος, θα κερδηθεί στις ερχόμενες ευρωεκλογές. 
 
Share this:
Tags:

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019