Θέλει βαθμούς στην Πάτρα

Πανηλειακός

Θέλει βαθμούς στην Πάτρα

Νοέμβριος 14, 2019 11:00 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Πάνος Ηλιόπουλος
Θέλει βαθμούς στην Πάτρα

Ο σαββατιάτικος εκτός έδρας  αγώνας με τη Θύελλα Πατρών  στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής, απασχολεί πλέον τον Πανηλειακό. Οι «ερυθρόλευκοι»  επιζητούν διακαώς τους βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους , σε μια αναμέτρηση  κομβική ενόψει της συνέχειας. Στα της προετοιμασίας αυτή συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα υπό τις οδηγίες του τεχνικού Κώστα Λούσκου, με τους «ερυθρόλευκους»  να επιζητούν το δεύτερο τρίποντο μακριά από τον Πύργο.

 

 Ο οικονομικός απολογισμός του πρώτου τετραμήνου

 Στο μεταξύ η διοίκηση του Πανηλειακού, δεδομένου ότι τα έσοδα προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από τους φιλάθλους, συνεχίζει να δίνει στη δημοσιότητα τον οικονομικό απολογισμό.  Εξέδωσε και ανακοίνωση που αναφέρει:  «Πιστοί στο πλάνο μας για πλήρη διαφάνεια απέναντι στον κόσμο του Πανηλειακού, ανακοινώνουμε τον οικονομικό απολογισμό της ομάδας για την χρονική περίοδο από 5/8 έως 12/11:

ΕΣΟΔΑ (από εισιτήρια διαρκείας, εισιτήρια αγώνων, χορηγίες)

Σύνολο: 19.515€

ΕΞΟΔΑ (ποδοσφαιρικού τμήματος): 18.440€

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ (Νοεμβρίου): 820€

Σύνολο: 19.260€

ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 255€

ΕΣΟΔΑ (από διαφημιστικές πινακίδες)

Σύνολο: 7.542€

ΕΞΟΔΑ (από διαιτησίες, ταξίδια ομάδας, φαγητά, αγορά υλικού)

Σύνολο: 4.422€

ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 3.120€

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΑΜΕΙΟΥ: 3.375€

Με το συγκεκριμένο υπόλοιπο ταμείου η ομάδα, βάσει των υπολογισμών της Διοίκησης, έχει εξασφαλισμένη την κάλυψη των διαιτητικών εξόδων για τέσσερις ακόμη εντός έδρας αναμετρήσεις.

Όπως είναι γνωστό, όλα τα φετινά έσοδα του Πανηλειακού προέρχονται αποκλειστικά από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

Για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική χρονιά με αξιοπρέπεια και με τον Πανηλειακό μας όρθιο και ζωντανό στα χέρια των φίλων του και μόνο, η Διοίκηση της ομάδας ετοιμάζει μία σειρά δράσεων και ενεργειών οικονομικής ενίσχυσης (π.χ. κυκλοφορία ατζέντας/ημερολογίου, διενέργεια λαχειοφόρου αγοράς κ.α.), οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ο έλεγχος των αναλυτικών οικονομικών στοιχείων του Α.Ο. Πανηλειακός βρίσκεται στη διάθεση κάθε φιλάθλου της ομάδας μας.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους αγνούς φίλους και οπαδούς της ομάδας για την ενίσχυση και την ανταπόκρισή τους στο μεγάλο και δύσκολο φετινό εγχείρημα. Δύναμή μας, η δική σας δύναμη!

Τέλος, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την Ακαδημία του Πανηλειακού και συγκεκριμένα τους Θοδωρή Βαγγόπουλο και Κώστα Μπακάλη για την αμέριστη βοήθειά τους στις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.

«Όλοι μαζί κρατάμε την φλόγα δυνατή!»».

 

 

Share this:
Tags:

-

-