Θολό το τοπίο

ΠΑΟ Βάρδας

Θολό το τοπίο

Ιούλιος 11, 2019 07:23 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Πάνος Ηλιόπουλος
Θολό το τοπίο

Δυσκολεύει το τοπίο στις  τάξεις του ΠΑΟ Βάρδας σχετικά με το σχεδιασμό της νέας χρονιάς και ειδικότερα το πώς θα πορευτούν οι «πράσινοι». Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δεν φαίνεται να υπάρχει από νέα άτομα να έχουν ενεργό ρόλο τη νέα περίοδο, με την κατάσταση να είναι ιδιαίτερα προβληματική. Επιφυλακτικοί και κουμπωμένοι δείχνουν και άνθρωποι που μέχρι τώρα βρίσκονταν στη διοίκηση και όλα δείχνουν πως η «Μπάρτσα» κινείται σε ρηχά νερά. Από κει και πέρα τα άτομα της τωρινής διοίκησης έδωσαν  προθεσμία μέχρι την Κυριακή, μήπως υπάρξει ενδιαφέρον για συγκρότηση νέου Δ.Σ. Σε διαφορετική περίπτωση θα δηλώσουν και επίσημα πως αποχωρούν, με τις συνέπειες να είναι αρνητικές.

 

Τα κλειδιά στο  πρωτοδικείο;

Το απερχόμενο  διοικητικό συμβούλιο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, ενώ εκδόθηκε και ανακοίνωση που αναφέρει: «Από το 2012 ο ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ πρωταγωνιστεί,(Ιούνιος του 2012 Ά τοπικό) από τότε ξεκάνει μια ανοδική πορεία για την ιστορία του Παμβουπρασιακού με το ίδιο συμβούλιο, με πρόεδρο τον Γιάννη Λέντζα και με μια πορεία ανοδική που η σταθερότητα της αποτελεί πρότυπο ομαδικότητας και συνεργασίας. Όλα αυτά τα χρόνια τα ίδια άτομα, στο σύνολο τους, δέχονται το βάρος της διαχείρισης ενός τέτοιου εγχειρήματος. Όλα όμως έχουν ή μπορεί να έχουν, ανάλογα τις συνθήκες, ένα τέλος.

Έτσι και ο ΠΑΟΒ για να συνεχίσει και φέτος, πρέπει εκ των πραγμάτων να ανανεωθεί.

Χρειάζονται νέα πρόσωπα στην διοίκηση τα οποία θα συμβάλλουν οικονομικά γιατί αυτό είναι το μεγάλο «αγκάθι» της ομάδας.

Οικονομική ενίσχυση και ανανέωση είναι το αίτημα –πρόσκληση προς όλους

Όλα όμως έχουν ή μπορεί να έχουν, ανάλογα τις συνθήκες, ένα τέλος.

Έτσι και ο ΠΑΟΒ για να συνεχίσει και φέτος, πρέπει εκ των πραγμάτων να ανανεωθεί.

Χρειάζονται νέα πρόσωπα στην διοίκηση τα οποία θα συμβάλλουν οικονομικά γιατί αυτό είναι το μεγάλο «αγκάθι» της ομάδας.

Διαφορετικά επειδή όλα είναι κύκλος τα κλειδιά του ΠΑΟΒ θα παραδοθούν στο πρωτοδικείο.

Όλοι ευχόμαστε οι μνήμες του 2009 να μην επαναληφθούν….»

 

 

Αποχωρεί ο Πέκεζ

Στο μεταξύ  παρελθόν από τον ΠΑΟΒ αποτελεί ο Σερβοέλληνας κεντρικός αμυντικός Ντούσαν Πέκεζ. Ο ποδοσφαιριστής, ανακοίνωσε την αποχώρησή του, θέλοντας με την αφορμή αυτή να ευχαριστήσει και την ομάδα του

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ για τη συνεργασία μας την αγωνιστική σεζόν που πέρασε. Ένα σωματείο με ιστορία, οργάνωση και επιτυχημένη πορεία πολλών ετών. Γι αυτό το λόγο νιώθω ευγνώμων που φόρεσα και τίμησα τη φανέλα του. Ευχαριστώ θερμά τον κύριο Λέντζα που με εμπιστεύτηκε,  προπονητή μου Miki Cirković που με πίστεψε, καθώς και όλο το ΔΣ για αυτή τη χρονιά.
Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες».

 

 

 

Share this:
Tags:

-

-