Τι να φας για να μαυρίσεις

Τι να φας για να μαυρίσεις

Ιούλιος 06, 2018 04:30 ΜΜ
Τι να φας για να μαυρίσεις
Πλέον είναι η εποχή που οι παραλίες γεμίζουν από λουόμενους, που θέλουν να απολαύσουν τη θάλασσα αλλά και να αποκτήσουν τροπικό μαύρισμα.
 
Με τους ειδικούς να συνιστούν, η έκθεσή μας στον ήλιο να είναι μικρής διάρκειας και σε ώρες που δεν είναι η ηλιακή ακτινοβολία στα μέγιστα επίπεδα, όλοι ψάχνουμε υγιεινούς τρόπους να μαυρίσουμε.
 
Η διατροφή μας είναι ένα όπλο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να επιτύχουμε γρήγορο μαύρισμα. Βάλτε τα παρακάτω στη διατροφή σας και θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα.
 
Καρότο
 
Ο χυμός καρότο εκτός από νοστιμότατος, είναι και θρεπτικότατος. Τα καρότα είναι πλούσια σε Β-καροτίνη και δεν είναι ευεργετικά μόνο για την αντιοξειδωτική τους δράση αλλά συντελούν και στη διατήρηση ενυδατωμένου και ελαστικού δέρματος.
 
Αυγά
 
Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Α και αμινοξέα που ενισχύουν την παραγωγή μελανίνης και βιταμίνης Β2 που αποτελεί άριστο θρεπτικό συστατικό για το δέρμα.
 
Γαλακτομικά
 
Είναι πολύ καλή πηγή βιταμινών Α και Β2 που ενισχύουν το μαύρισμα, και διατηρούν την λάμψη του δέρματος.
 
Βερύκοκα
 
Τοποθέτησε τά στο πρωινό σου. Αποτελούν συμπυκνωμένη πηγή Β-καροτίνης και έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Σαν να τρως λάδι μαυρίσματος.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Radio.gr 
Share this:
Tags:

Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο...χαμάμ στον ΟΑΣΘ