Τίμησαν και φέτος την παράδοση!

Σημαντική επιτυχία σημείωσε η παραδοσιακή εκδήλωση στα Ροδινά του δήμου Ζαχάρως

Τίμησαν και φέτος την παράδοση!

Αύγουστος 13, 2019 02:00 ΜΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Κώστας Αντωνόπουλος
Τίμησαν και φέτος την παράδοση!
Διοργανωτής ήταν ο σύλλογος των Απανταχού Ροδιναίων «Η Ολυμπία»
 
Την  παράδοση και τη  γνήσια διασκέδαση  τίμησαν …δεόντως εκατοντάδες κάτοικοι από την ευρύτερη περιοχή της Ζαχάρως, που και φέτος παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε με επιτυχία στα Ροδινά, ο σύλλογος των Απανταχού Ροδιναίων «Η Ολυμπία».
Οι παρευρισκόμενοι  είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν  δημοτικά αλλά και λαϊκά  τραγούδια από  την παραδοσιακή ορχήστρα, που έδωσε το «έναυσμα» για πολύ κέφι και χορό από μικρούς  και μεγάλους σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, στην τοπική κοινότητα του δήμου Ζαχάρως!
Μιλώντας στη διάρκεια  της εκδήλωσης ο πρόεδρος του συλλόγου  κ. Μιλτ. Κλημαντήρης, αναφέρθηκε στις δράσεις που λαμβάνουν χώρα και αποσκοπούν στην ανάδειξη της παράδοσης  και του πολιτισμού στην ευρύτερη περιοχή.
Ταυτόχρονα ο κ. Κλημαντήρης επεσήμανε την απήχηση που έχουν τα διάφορα πολιτιστικά δρώμενα στη νεολαία, κάτι που  φάνηκε και στη διάρκεια της εκδήλωσης όπου υπήρξε μαζική συμμετοχή νέων αλλά και μικρών παιδιών στη διασκέδαση!
Την επιτυχημένη εκδήλωση  συνόδευσαν νόστιμα εδέσματα,  που επιμελήθηκαν με μεράκι τα στελέχη του συλλόγου των Απανταχού Ροδιναίων.
Αξίζει να τονιστεί ότι «ψυχή» και των φετινών εκδηλώσεων στα Ροδινά ήταν  ο γνωστός δικηγόρος κ. Παν. Κλημαντήρης, ενώ μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο βουλευτής Ηλείας κ. Μιχ. Κατρίνης, οι πρώην δήμαρχοι Ζαχάρως κ.κ. Παντ. Χρονόπουλος, Νικ. Φάμελος και Γιώργος  Μπάμης, αιρετοί,  εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.
 
protinews
 
protinews
Share this:
Tags:

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019