Τιμούν την μνήμη του Πολυούχου Αγίου Χαράλαμπου

Κορυφώνονται αύριο οι εκδηλώσειςστον Πύργο

Τιμούν την μνήμη του Πολυούχου Αγίου Χαράλαμπου

Φεβρουάριος 09, 2019 08:30 ΠΜ
Τιμούν την μνήμη του Πολυούχου Αγίου Χαράλαμπου
Κορυφώνονται αύριο με την λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου Χαράλαμπου –πολιούχου της πόλης του Πύργου- οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης . Οι θρησκευτικές και λοιπές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν σήμερα στις 6:30 το απόγευμα Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής. Αύριο εις τον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στις 7:00 το πρωί θα τελεστεί ο Όρθος και η Πολυαρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην οποία θα χοροστατήσουν ο Μητροπολίτης Κορίνθουκ. Διονύσιοςκαι ο Επίσκοπος Ανδρούσηςπαρά τω Αρχιεπισκόπω Αθηνών κ.Κωνσταντίνος.
Η Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου Χαράλαμπου εις την πόλη του Πύργου θα ξεκινήσει στις 11:00 περίπου το πρωί της Κυριακής. 
 
 
Η εμποροπανήγυρη
Ταυτόχρονα με τον εορτασμό του πολιούχου Πύργου, στο αθλητικό κέντρο Αγίας Βαρβάρας διεξάγεται η Εμποροπανήγυρη «Αγίου Χαραλάμπους 2019», την οποία διοργανώνει η «ΔΕΠ ΟΤΑ Α.Ε.» Ήδη εκατοντάδες επισκέπτες πέρασαν τις πύλες του αθλητικού κέντρου, δείχνοντας από νωρίς πως οι εκδηλώσεις του φετινού πανηγυριού θα αποτελέσουν πόλο έλξης για όλο το κοινό από το Νομό Ηλείας.
Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα στο στεγασμένο χώρο του πανηγυριού, να δοκιμάσουν παραδοσιακά προϊόντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, να αγοράσουν διάφορα είδη σε πολύ χαμηλές τιμές και οι μικροί μας φίλοι να διασκεδάσουν με τα μοναδικά παιχνίδια που υπάρχουν στο Λούνα Παρκ που έχει στηθεί για το σκοπό αυτό. Άλλωστε, όλες οι προγνώσεις δείχνουν, πως ο καιρός θα είναι σύμμαχος στον φετινό εορτασμό του Πολιούχου. 
 
protinews
Share this:
Tags:

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019