«Τις μάχες τις κερδίσαμε, ελπίζω να κερδίσουμε και τον πόλεμο!»

Ανδρέας Παπαδάκος - Άνοιξαν τις πύλες τους τα νέα γραφεία του ΣΦΙΝΑ, στο κέντρο της Αμαλιάδας Παρουσιάστηκαν τα δύο πρώτα επίτιμα μέλη του Συλλόγου, οι οποίοι δώρισαν αξιοσέβαστα ποσά για την αγορά εξοπλισμού στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας

«Τις μάχες τις κερδίσαμε, ελπίζω να κερδίσουμε και τον πόλεμο!»

Αύγουστος 14, 2020 10:31 ΠΜ
«Τις μάχες τις κερδίσαμε, ελπίζω να κερδίσουμε και τον πόλεμο!»

Τις πύλες τους άνοιξαν και επίσημα, το βράδυ της Τετάρτης, τα νέα γραφεία του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας. Τα γραφεία παραχωρήθηκαν από τον με τον μεγάλο ευεργέτη του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και Πρόεδρο του ΣΦΙΝΑ κ. Ανδρέα Παπαδάκο. Τα γραφεία που είναι πραγματικό στολίδι, βρίσκονται στο κέντρο της Αμαλιάδας, Δημοκρίτου 3.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν τα δύο πρώτα επίτιμα μέλη του ΣΦΙΝΑ. Πρόκειται για τον κ. Χαράλαμπο Φωτόπουλο που ζει στο Κανκούν, Μέξικο και κατάγεται από το Χάβαρι και την κα. Σίτσα Φλυτζάνι από την Αμαλιάδα. Αμφότεροι δώρισαν αξιοσέβαστα ποσά για την αγορά μηχανημάτων και εξοπλισμού για το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Επίσης, ανακοινώθηκε πως ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας ξεκινά τη συλλογή φαρμάκων για να σταλούν στη πληττόμενη, από τις πρόσφατες εκρήξεις, Βηρυτό. Όπως ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του Σ.ΦΙ.Ν.Α. κ. Γιάννης Χουζούρης, η συλλογή των φαρμάκων θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου (Δημοκρίτου 3 – Αμαλιάδα), στις 17 και 18 Αυγούστου, προκειμένου αμέσως μετά να σταλούν στην πρεσβεία του Λιβάνου.

 

protinews

: Ο κ. Παπαδάκος με την Αν. Διοικήτρια της Ν.Μ. Αμαλιάδας κα Ειρήνη Αγγελάκου και την Αντιπρόεδρο του ΣΦΙΝΑ κα Αλεξάνδρα Κοτσαύτη.

 

Α. Παπαδάκος: «Ο μοναδικός μου σκοπός είναι να βοηθάμε το Νοσοκομείο»

Ο κ. Ανδρέας Παπαδάκος αφού καλωσόρισε τα νέα μέλη και τους παραβρισκόμενους τόνισε: «Εδώ θα είναι τα γραφεία του ΣΦΙΝΑ. Το οίκημα είναι δικό μου και ο Σύλλογος θα στεγαστεί δωρεάν για όσο καιρό χρειαστεί, ελπίζω για πάντα. Ο μοναδικός μου σκοπός είναι να βοηθάμε το Νοσοκομείο και εδώ είναι το αρχηγείο από όπου θα ξεκινάνε τα πάντα, οι συνδρομητές, τα μέλη, οι δωρητές, θα κάνουμε έναν ισχυρό Σύλλογο, ο οποίος θα αποβλέπει μόνο στο συμφέρον και την αναβάθμιση του Νοσοκομείου και γενικότερα στην υγεία της Ηλείας».

Ακολούθως παρουσίασε τους νέους δωρητές. «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω δύο από τους δωρητές με τις δωρεές των οποίων ο Σύλλογος θα προχωρήσει σε αγορές μηχανημάτων για την ενίσχυση του Νοσοκομείου. Είναι η κα Φλιτζάνη και ο κ. Φωτόπουλος.  Ο κ. Φωτόπουλος είναι Έλληνας της διασποράς όπως κι εγώ. Είναι κάτοικος Κανκούν, Μέξικο, με καταγωγή από το Χάβαρι και η κα Φλιτζάνη μόνιμη κάτοικος Αμαλιάδας, η οποία με χαρά συμμετέχει και θα βοηθήσει οικονομικά τον Σύλλογο και το Νοσοκομείο. Εγώ απόψε τους αποκαλώ επίτιμα μέλη του Συλλόγου και τους συγχαίρω. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Η φωτογραφία μας θα είναι η πρώτη που θα στολίσει τα γραφεία μας. Θέλω επίσης να τονίσω ότι ο Δήμαρχος κ. Λυμπέρης μας έχει υποσχεθεί έναν μισθό του, όπως και ο Περιφερειάρχης μας ο κ. Φαρμάκης, καθώς και ο Βουλευτής κ. Νικολακόπουλος», δήλωσε.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαδάκος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον τόσο του Συλλόγου, όσο και του Νοσοκομείου Αμαλιάδας. «Είμαστε σε καλό δρόμο, εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ο κύριος λόγος που δημιουργήσαμε τον ΣΦΙΝΑ είναι να αποκτήσουμε πάρα πολλά μέλη ούτως ώστε αν χρειαστεί να πάμε στην κυβέρνηση, ή σε κάποιο υπουργείο, να ζητήσουμε κάτι, αν πηγαίνουμε με 2.000-3.000 μέλη θα μας βλέπουν διαφορετικά. Αν πηγαίνουμε με 1-2 άτομα μας βλέπουν σαν φτωχοσυμπέθερους… Είμαι πολύ αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά. Το έχω αποδείξει και στο παρελθόν πως ότι λέω το κάνω, τις δωρεές μου που υποσχέθηκα στο Νοσοκομείο τις έκανα και με το παραπάνω και θα κάνω κι άλλες. Και δια μέσω του Συλλόγου και από τους Έλληνες της διασποράς, από Αμερική, Καναδά και Αυστραλία που έχω επικοινωνία θα έχουμε και από εκεί οικονομική ενίσχυση για τον Σύλλογο. Επίσης και οι ΑΧΕΠΑΝΣ και η Πανηλειακή Ομοσπονδία θα είναι μαζί μας.

Τα γραφεία μας θα είναι καθημερινά ανοιχτά. Εγώ θα λείψω από την άλλη εβδομάδα για λίγο καιρό, θα πάω στο Τορόντο να δω την οικογένειά μου και τις δουλείες μου. Στο γραφείο θα είναι η κα Κοτσαύτη, η οποία είναι και Αντιπρόεδρος του ΣΦΙΝΑ και ο κ. Χουζούρης που είναι Γραμματέας και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων. Το γραφείο θα είναι ανοιχτό και εύχομαι όταν γυρίσω να έχουν μαζέψει γύρω στα… 2 εκατομμύρια (σ.σ. χιουμοριστικά). Απόψε δεν είναι εγκαίνια. Τα εγκαίνια θα τα κάνουμε περίπου 15-20 Οκτωβρίου μαζί με τα περιβόητα εγκαίνια της Νέας Πτέρυγας του Νοσοκομείου μας. Όλα πάνε καλά…», ανέφερε ο κ. Παπαδάκος.

Τέλος, ευχαρίστησε την Αν. Διοικήτρια της Ν.Μ. Αμαλιάδας κα Ειρήνη Αγγελάκου και την Αντιπρόεδρο του ΣΦΙΝΑ κα Αλεξάνδρα Κοτσαύτη για το έργο τους. «Στο Νοσοκομείο κάνουμε ότι καλύτερο και έχουμε άψογη συνεργασία. Τσακωνόμαστε μερικές φορές με την 6η ΥΠΕ καθώς δεν έχουμε ανταπόκριση για νέους γιατρούς, αλλά που θα πάει θα τους καταφέρουμε. Είμαστε σκληροί, δεν το βάζουμε κάτω και στο τέλος θα κερδίσουμε. Τις μάχες τις έχουμε κερδίσει σχεδόν όλες. Ελπίζω μέχρι το τέλος του έτους, αρχές του επόμενου, να κερδίσουμε και τον πόλεμο!», τόνισε ο μεγάλος ευεργέτης του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

 

protinews

Η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ήλιδας κ. Θανάσης Φουντάς με την Γ.Γ. του Δήμου Ήλιδας κα Νίκη Κοκκαλιάρη παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

 

Τα νέα επίτιμα μέλη

Από την πλευρά της η κα Σίτσα Φλιτζάνη, δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ που μπόρεσα να βοηθήσω κι εγώ σε κάτι…». Ενώ ο κ. Χαράλαμπος Φωτόπουλος, τόνισε: «Ευχαριστώ τον Ανδρέα που με κάλεσε να βοηθήσω την κατάσταση του Νοσοκομείου και ότι άλλο χρειάζεται ο τόπος μας».

 

Ειρ. Αγγελάκου: «Έχουμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία»

Η Αν Διοικήτρια της Ν.Μ. Αμαλιάδας κα Ειρήνη Αγγελάκου, ανέφερε: «Στόχοι της διοίκησης του Νοσοκομείου είναι η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες και οι εργαζόμενοι να δουλεύουν σε ένα αξιοπρεπές και ασφαλές περιβάλλον. Όσο διάστημα έχω αναλάβει ως Αναπληρώτρια Διοικήτρια της Ν.Μ. Αμαλιάδας, έχουμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Παπαδάκο, μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και ελπίζουμε να συνεχιστεί και στο μέλλον. Εύχομαι στον Παπαδάκο καλό ταξίδι και γρήγορα να έρθετε πάλι κοντά μας, γερός και δυνατός».

 

protinews

Πριν από την εκδήλωση ο κ. Ανδρέας Παπαδάκος δώρισε ένα αυτοκίνητο στην Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ήλιδας, το οποία παρέλαβε με την ιδιότητά της η Πρόεδρος της Κοινωφελούς κα Αλεξάνδρα Κοτσαύτη.

 

Αλ. Κοτσαύτη: «Ένα μεγάλο όραμα που πήρε σάρκα και οστά»

Η Αντιπρόεδρος του ΣΦΙΝΑ κα Αλεξάνδρα Κοτσαύτη, επεσήμανε: «Πολλά συγχαρητήρια στους δωρητές μας . Είναι μια ξεχωριστή ημέρα για εμάς. Εύχομαι να βρεθούν πολλοί μιμητές των πράξεών σας ώστε να αναβαθμίσουμε τον ρόλο του ΣΦΙΝΑ. Η προσπάθειά μας είναι να στηρίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το Νοσοκομείο Αμαλιάδας. Πρωταρχικά, ο πρόεδρος του ΣΦΙΝΑ κ. Παπαδάκος έκανε μία μεγάλη προσπάθεια να αναβαθμίσει το Νοσοκομείο με τις δωρεές του και με τη δημιουργία του ΣΦΙΝΑ. Ένα μεγάλο όραμα που πήρε σάρκα και οστά. Ευελπιστούμε αν έρθουν καλύτερες ημέρες για το Νοσοκομείο γιατί διανύουμε δύσκολες εποχές και θέλουμε τη στήριξη όλων σε αυτή την προσπάθεια. Καλό ταξίδι στον πρόεδρο!».

 

protinews

 

protinews

Share this:
Tags:

-

-