Τον Απρίλιο γίνεται κλήρωση για έναν έγχρωμο Εκτυπωτή HP OfficeJet Pro 6230 ePrinter

Τον Απρίλιο γίνεται κλήρωση για έναν έγχρωμο Εκτυπωτή HP OfficeJet Pro 6230 ePrinter

Απρίλιος 04, 2017 09:15 ΠΜ

Το ταχύτερα αναπτυσσόμενο ενημερωτικό site της Ηλείας, ανταποδίδοντας την αγάπη των χιλιάδων αναγνωστών του, προχωρά σε ειδική συνεργασία με την μεγάλη εταιρεία «Μηχανογραφική».

Για το μήνα Απρίλιο διεκδικείται έναν έγχρωμο Εκτυπωτή  HP OfficeJet Pro 6230 ePrinter που θα καλύψει όλες τις βασικές ανάγκες στο σπίτι ή στο γραφείο με σχετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης και μηδενική συντήρηση.

Εκτυπώστε περισσότερο με χαμηλότερο κόστος με τον γρήγοροοικονομικό και εύχρηστο εκτυπωτή HP OfficeJet Pro 6230 ePrinter. Εξοικονομήστε χώρο χάρη στη συμπαγή σχεδίαση που χωράει παντού και ξεκινήστε την εκτύπωση αμέσως χάρη στη γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.

Ο έγχρωμος εκτυπωτής HP OfficeJet Pro 6230 ePrinter είναι σχεδιασμένος για επαγγελματικούς χρήστες που υπολογίζουν το κόστος εκτύπωσης και θέλουν αξιόπιστη, καθημερινή εκτύπωση σε μεγέθη χαρτιού μέχρι και Α4 με γρήγορη εγκατάσταση, εύκολη λειτουργία και χαμηλό κόστος μελάνης και πολλές δυνατότητες συνδεσιμότητας, χάρις στις θύρες USB 2.0Ethernet και WiFi με την επιπλέον υποστήριξη για τεχνολογίες ασύρματης εκτύπωσης ePrint και AirPrint και Mopria-Certified.

Οι ταχύτητες εκτύπωσης αγγίζουν τις 18 σελίδες/λεπτό σε μαύρο χρώμα, τις 10 σελίδες/λεπτό σε έγχρωμο και ο μέγιστος κύκλος εργασίων τις 15.000 σελίδες/μήνα. Επιπλέον, κάντε οικονομία στο χαρτί εκτυπωσης, κάνοντας χρήση της δυνατότητας αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης.

Σύνδεση: USB/Ether/AirPrint

Ταχύτητα: 18/10 ppm

Αριθ. μελανιών: 4

Η διαδικασία είναι απλή.

 

Αρκεί κανείς να πατήσει το like, και αφού μεταφερθεί στη σελίδα μας στο facebook να πατήσει και εκεί like στη δημοσίευση του διαγωνισμού .Τελευταίο και σημαντικότερο είναι να στείλει μήνυμα στο mail protidata@gmail.com με τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του. Στο τέλος του μήνα, θα ανακοινωθεί το όνομα του τυχερού ή της τυχερής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι πλην των εργαζομένων των εταιρειών Πρώτη, Protinews και Μηχανογραφική.

 

Καλή σας επιτυχία!

 

Share this:
Tags:

Οδηγοί που σίγουρα δε θες να εμφανιστούν στο δρόμο σου