Τον Φεβρουάριο πάμε δυνατά με ηχεία Logitech Wireless Z515

Τον Φεβρουάριο πάμε δυνατά με ηχεία Logitech Wireless Z515

Φεβρουάριος 01, 2017 08:15 ΠΜ

Το ταχύτερα αναπτυσσόμενο ενημερωτικό site της Ηλείας, ανταποδίδοντας την αγάπη των χιλιάδων αναγνωστών του, προχωρά σε ειδική συνεργασία με την μεγάλη εταιρεία «Μηχανογραφική».

Από αυτόν τον μήνα και κάθε μήνα του 2017, θα μοιράζει δώρα σε όλους τους φίλους του.

Για τον Φεβρουάριο διεκδικείται τα ηχεία Logitech Wireless Z515 σας προσφέρουν πλήρη ελευθερία καθώς μπορούν να τοποθετηθούν έως και 15 μέτρα μακριά από τον υπολογιστή μας, χωρίς το γνωστό μπέρδεμα των καλωδίων, με ασύρματη τεχνολογία εκπομπής στα 2.4 GHz!

Με 2 κανάλια, αυτό το ηχείο προσδίδει ένα στερεοφωνικό ήχο πλούσιο και βαθύ σε μια ακτίνα 15 μέτρων γύρω από την πηγή εκπομπής. Είναι τέλειο για να εξοπλίσει το φορητό υπολογιστή σας ή να ενισχύσει την μουσική που έχετε αποθηκεύσει στο iPad ή iPhone σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά - Logitech Z515 - Ασύρματα ηχεία

 

  • Χρώμα μαύρο
  • Αναλογική είσοδος
  • Υποδοχή ακουστικών
  • Ασύρματα ηχεία με αντάπτορα USB

 

 

Η διαδικασία είναι απλή. Αρκεί κανείς να κάνει like, δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμού στο facebook και να στείλει μήνυμα στο mail protidata@gmail.com με τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας). Στο τέλος του μήνα, θα ανακοινωθεί το όνομα του τυχερού ή της τυχερής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι πλην των εργαζομένων των εταιρειών Πρώτη, Protinews και Μηχανογραφική.

 

Καλή σας επιτυχία!

 

 

Share this:
Tags:

ΠΕΡΙ.. ΗΛΕΙΑΣ | Ο Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας Κ. Λάμπρου