Τοποθετήθηκε το seatrac στη παραλία Πλάκες Κατακόλου

Από την εταιρεία ΤΟΒΕΑ

Τοποθετήθηκε το seatrac στη παραλία Πλάκες Κατακόλου

Ιούνιος 14, 2018 08:45 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Άννα Αγγελίδου
Τοποθετήθηκε το seatrac στη παραλία Πλάκες Κατακόλου

 

 

 

Την δυνατότητα να απολαύσουν την θάλασσα έχουν από σήμερα όλα τα άτομα με κινητικά προβλήματα, καθώς εγκαταστάθηκε για μία ακόμα χρονιά στην παραλία του Κατακόλου το μηχάνημα πρόσβασης –seatrac. Η ομάδα της ΤΟΒΕΑ έπιασε δουλειά από πολύ νωρίς το πρωί καθώς το ραντεβού με την επιτροπή παραλαβής είχε δοθεί για τις 11:30. Η επιτροπή ωστόσο έφτασε στην παραλία του Κατακόλου με 75 λεπτά καθυστέρηση όπου εκεί περίμεναν με αρκετή υπομονή οι εκπρόσωποι της εταιρείας.

Αναφερόμενος στην επανεγκατάσταση του μηχανήματος seatrac ο εκπρόσωπος της ΤΟΒΕΑ Ιγνάτιος Φωτίου επεσήμανε: «Έχω την χαρά να βρίσκομαι για μία ακόμα φορά σε αυτή την όμορφη παραλία, για κακό λόγο. Ο λόγος είναι ότι πριν από 3 χρόνια κάναμε δωρεά, για μία χρονιά, ενός μηχανήματος seatrac. Την επόμενη χρονιά ανέλαβε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να προμηθευτεί μία παρόμοια καινούργια συσκευή. Μετά από δικές τους καθυστερήσεις είχαμε φτάσει στον Αύγουστο, χωρίς να έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες και μετά από παράκληση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας να τοποθετηθεί η συσκευή «γλιτώνοντας» κάποιες μέρες για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος, κι επειδή για εμάς αυτός είναι ο σκοπός ύπαρξης μας, τοποθετήσαμε τη νέα- καινούργια συσκευή. Η επιτροπή παραλαβής που ήταν να το παραλάβει δεν ήρθε ποτέ και είχαμε την εντύπωση ότι έχει παραληφθεί. Κόψαμε το τιμολόγιο και πληρώσαμε το ΦΠΑ το 2017. Με έκπληξη συνειδητοποιούμε στις αρχές του 2018 ότι δεν είχε γίνει παραλαβή. Καλέσαμε τον Μάρτιο του 2018 στις αποθήκες της Π.Ε. Ηλείας  την επιτροπή να προχωρήσουμε στην παράδοση- παραλαβή. Η επιτροπή δεν το παραλαμβάνει γιατί το μηχάνημα είχε χρησιμοποιηθεί καθώς είχε τοποθετηθεί το καλοκαίρι . Η επιτροπή παραλαβής, με άκομψο για εμάς τρόπο, ζήτησε να επανεγκαταστήσουμε το μηχάνημα για να μπορέσουν να το δουν να δουλεύει και ευελπιστούμε να το παραλάβουν. Το ραντεβού μας ήταν στις 11:30 και είναι ήδη 12:30 και ελπίζουμε να έρθουν! Μας είπαν, να τοποθετήσουμε προσωρινά το μηχάνημα για να το δει η επιτροπή παραλαβής. Εμείς τοποθετήσαμε κανονικά το μηχάνημα, το οποίο θα παραμείνει να εξυπηρετήσει τον κόσμο και τους ανθρώπους που περιμένουν από εμάς να κάνουμε καλά την δουλειά μας. Ελπίζω μέσα στο καλοκαίρι να έχει αποφασίσει η Περιφερειακή Ενότητα ότι θα το πάρει ή να αποφασίσουν ότι δεν θα πάρουν το συγκεκριμένο μηχάνημα. Να ξέρουμε τι θα γίνει, να ενημερωθεί ο κόσμος αλλά να γνωρίζουμε κι εμείς. Η καθυστέρηση παραλαβής για εμάς πέρα από το τυπικό κομμάτι που μας έχει επιβαρύνει με την καταβολή φόρων, μας δημιουργεί  μεγάλο πρόβλημα καθώς δεν μπορούμε να οργανώσουμε και να εξυπηρετήσουμε άλλους δήμους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτροπή παραλαβής της Π.Ε. Ηλείας έφτασε στο Κατάκολο στις 12:45 προκειμένου να δει το μηχάνημα και την λειτουργία του.

 

Share this:
Tags:

Μαγειρεύοντας με τη δύναμη του ανέμου