Τρομακτικό βίντεο: Κοριτσάκι έπεσε από τον 11ο όροφο ενώ υπνοβατούσε

Τρομακτικό βίντεο: Κοριτσάκι έπεσε από τον 11ο όροφο ενώ υπνοβατούσε

Μάιος 16, 2019 03:30 ΜΜ
Τύχη βουνό είχε ένα 5χρονο κοριτσάκι καθώς επέζησε, έπειτα από πτώση από τον 11 όροφο ξενοδοχείου στην Ταϊλάνδη, ενώ υπνοβατούσε!
 
Το κορίτσι, έμενε με τον πατέρα της σε δωμάτιο του ξενοδοχείου στον 12ο όροφο, όταν ξαφνικά βγήκε από το δωμάτιό τους, κατέβηκε στον 11ο και άρχισε να τριγυρνά μόνη της.
 
Τις τρομακτικές σκηνές κατά τις οποίες η 5χρονη βγήκε από το δωμάτιό της, κι ενώ ο πατέρας της κοιμόταν, κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας τους ξενοδοχείου. Ο 43χρονος πατέρας του μικρού κοριτσιού, είχε πάρει την κόρη του στο reunion πάρτι που είχε διοργανώσει το Λύκειο του στην πόλη Πατάγια της Ταϊλάνδης, όπου και αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν.
 
Μόλις το μικρό κορίτσι βγήκε από το δωμάτιο, η πόρτα πίσω της έκλεισε κι έτσι δεν μπόρεσε να ξαναμπεί μέσα. Στη συνέχεια, προσπάθησε να μπει σε άλλα δωμάτια, τα οποία ήταν επίσης κλειδωμένα, και τότε κατέβηκε στον ενδέκατο όροφο.
 
 
Το κορίτσι έκανε μια τελευταία προσπάθεια να μπει σε ένα δωμάτιο και εθεάθη να προσπαθεί να σπρώξει την πόρτα. Στη συνέχεια, όπως φαίνεται από το βίντεο του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, κατευθύνεται προς το μπαλκόνι, στο οποίο σκαρφαλώνει, προσπαθώντας να κατέβει κάτω. Τα χέρια της 5χρονης όμως γλιστράνε και πέφτει στο έδαφος από ύψος 30 μέτρων περίπου.
 
Αμέσως, στο σημείο που έπεσε έτρεξε το προσωπικό του ξενοδοχείου, το οποίο άκουσε τον δυνατό κρότο, και τη βρήκε αναίσθητη. Το κορίτσι, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ενώ το προσωπικό ξύπνησε και ενημέρωσε τον πατέρα, ο οποίος έτρεξε αμέσως στο πλευρό της κόρης του.
 
 
Το κοριτσάκι νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένο, καθώς έσπασε ένα πόδι κι ένα χέρι. Ο μπαμπάς της 5χρονης, δήλωσε πως δεν γνώριζε για τη συμπεριφορά της κόρης του, και πίστευε ότι απλά υπνοβατούσε.
 
«Πιστεύω ότι δεν ήξερε ότι έφυγε από το δωμάτιο, μέχρι τη στιγμή που ξύπνησε και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να επιστρέψει σε εμένα», δήλωσε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πηγή: iefimerida.gr 
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019