Βάζει βάσεις για την πρόκριση

Ολυμπιακός – Κρασνοντάρ ( 22:00 COSMOTE SPORT 2 HD)

Βάζει βάσεις για την πρόκριση

Αύγουστος 21, 2019 06:30 ΜΜ
Βάζει βάσεις για την πρόκριση
Σοβαροί αλλά και αισιόδοξοι δηλώνουν οι «ερυθρόλευκοι»
Σ’  ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός  σήμερα στις 10 το βράδυ αναμετράται με την Κρασνοντά, θέλοντας να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Η αποστολή της ομάδας του Πειραιά ασφαλώς και δεν είναι η πιο εύκολη, αλλά οι «ερυθρόλευκοι»  μέχρι τώρα έχουν  δείξει πως μπορούν να τα καταφέρουν αρκεί να παρουσιαστούν  σοβαροί και πειθαρχημένοι
 
Πέδρο Μαρτίνς: «Πολλά εξαρτώνται από εμάς…»
Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλυσε τις προσεχείς αναμετρήσεις με την Κρασνοντάρ, μίλησε για την πιθανότητα αλλαγών στην 11άδα και ενώ ρωτήθηκε και τοποθετήθηκε για το πρόβλημα υγείας του Ντέιβιντ Μπλατ. Ειδικότερα είπε για:
 
Την ομοιότητα των τριών ομάδων που έχει παίξει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός και ποιο θα είναι το όπλο του: Η ομοιότητα των τριών είναι πως διεκδικούν τίτλο στις χώρες τους και πως είναι ομάδες με ηγετικά χαρακτηριστικά. Η διαφορά είναι πως η Κρασνοντάρ είναι πιο δυνατή επιθετικά και ξέρει να επιβάλλεται. Ένα από τα όπλα μας είναι ότι παίζουμε εντός και με τον κόσμο μας αλλά όλοι οι παίκτες ξέρουν την σημασία του αγώνα και πως από αυτό εξαρτάται το μέλλον τους και το μέλλον του συλλόγου.
 
Την 11άδα του Ολυμπιακού και την πιθανότητα αλλαγών: Δεν συμφωνώ πως ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Μες στην εβδομάδα εκτιμούμε την κατάσταση του κάθε παίκτη. Δεν θέλω να πω κάτι για την 11άδα αλλά μπορεί στην διάρκεια της εβδομάδας να είναι πιο καλός ένας παίκτης και ο αγώνας να απαιτεί τα χαρακτηριστικά ενός άλλου παίκτη.
 
 
Το ποιο θα είναι το σκορ πρόκρισης: Φυσικά και το καλύτερο θα ήταν νίκη και νίκη χωρίς γκολ. Επαναλαμβάνουμε πως η πρόκριση θα κριθεί σε 2 ματς. Το έδειξε αυτό η Κρασνοντάρ στα προηγούμενα ματς. Έχασε το πρώτο αλλά κέρδισε εκτός έδρας και πέρασε. Θέλουμε αύριο με τον κόσμο μας να νικήσουμε. Να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Και αυτό όμως να γίνει τίποτα δεν θα έχει κριθεί γιατί θα υπάρχει και 2ος αγώνας.
 
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019