Βενεζουέλα και VAR φρέναραν τη Βραζιλία

Βενεζουέλα και VAR φρέναραν τη Βραζιλία

Ιούνιος 19, 2019 11:00 ΠΜ
Βενεζουέλα και VAR φρέναραν τη Βραζιλία
Δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της στο Κόπα Αμέρικα που διοργανώνει η Βραζιλία, καθώς έμεινε στο 0-0 με τη Βενεζουέλα, βλέποντας τους φιλοξενούμενους να αντέχουν μέχρι το τέλος και το VAR να τους ακυρώνει δύο γκολ.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η σελεσάο έφτασε τους τέσσερις βαθμούς, την ώρα που η αντίπαλό της έφτασε τους δύο πόντους σε έναν όμιλο που η πρόκριση παραμένει ανοιχτή.
Ο αγώνας δεν ήταν και εντυπωσιακός από άποψης θεάματος, με τους φιλοξενούμενους να διαφυλάττουν τα νώτα τους και να μην αφήνουν τους Βραζιλιάνους να κάνουν κάποια καλή φάση.
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν είδαμε σχεδόν τίποτα από την Βραζιλία, με τον κόσμο στον τέλος να γιουχάρει την Εθνική του ομάδα.
Στο δεύτερο η «σελεσάο» ανέβασε ρυθμούς, πέτυχε δύο γκολ με τον Ζεσούς στο 59' και τον Κουτίνιο στο 86' , ωστόσο αμφότερα ακυρώθηκαν με την βοήθεια της τεχνολογίας ως οφσάιντ (το δεύτερο τέρμα της Βραζιλίας έπρεπει να μετρήσει καθώς ο σκόρερ καλυπτόταν).
Έτσι διατηρήθηκε το 0-0, αποτέλεσμα που φυσικά αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα της Βενεζουέλας, κάτι που φάνηκε και από τις εκδηλώσεις στο τέλος, ενώ από την άλλη δείχνει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Βραζιλία κόντρα σε σφιχτές άμυνες.
Share this:
Tags:

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019