Βίντεο: Μητέρα σώζει τελευταία στιγμή τον γιο της

Πριν πέσει από τον 4ο όροφο

Βίντεο: Μητέρα σώζει τελευταία στιγμή τον γιο της

Ιούλιος 02, 2019 12:15 ΜΜ
Σωτήρια αποδείχθηκε η άμεση επέμβαση μιας μητέρας στην Κολομβία, η οποία το έσωσε κυριολεκτικά λίγα δευτερόλεπτα πριν κάνει «βουτιά» από τον τέταρτο όροφο μιας εταιρείας.  
 
 
Τις δραματικές στιγμές κατέγραψε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου. Στην αρχή, βλέπουμε τη μητέρα με το αγοράκι να βγαίνουν από το ασανσέρ, μαζί με έναν διανομέα. Καθώς η γυναίκα, η οποία μιλά στο τηλέφωνο, περιμένει να της ανοίξει κάποιος την πόρτα, ο μικρός διαφεύγει της προσοχής της και κατευθύνεται προς τα κάγκελα της σκάλας, νομίζοντας πως υπάρχει τζάμι. Τότε, προσπαθώντας να στηριχθεί, χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο κενό, από τον τέταρτο όροφο.  
 
Με αστραπιαία αντανακλαστικά η μητέρα, σκύβει και πιάνει τον μικρό από το πόδι του, σώζωντάς τον την τελευταία στιγμή. Εντρομος ο άνδρας που βρισκόταν μαζί τους στον όροφο, κατεβαίνει προς τα κάτω νομίζοντας πως έπεσε το παιδί, ενώ άμεσα τρέχουν προς το μέρος της εργαζόμενοι που βρίσκονταν στο κτίριο, βοηθώντας την να τραβήξει πάνω το παιδάκι.
 
 
 
Το περιστατικό θύμισε σε πολλούς, την περίπτωση με ένα κοριτσάκι στην Ταϊλάνδη, που έπεσε στο κενό από τον 11 όροφο ενός κτιρίου, ενώ υπνοβατούσε. Η μικρή, γλίτωσε από θαύμα, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς είχε σπάσει ένα χέρι κι ένα πόδι. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πηγή: iefimerida.gr
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019