«Βούλιαξε» το Ξυστρή!

Με μεγαλειώδη συγκέντρωση έκλεισε η χθεσινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Ηλεία

«Βούλιαξε» το Ξυστρή!

Ιανουάριος 29, 2020 06:24 ΠΜ
«Βούλιαξε» το Ξυστρή!

Το θέμα της κατασκευής του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών-Πύργου κυριάρχησε στην χθεσινή επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Ηλεία. Τόσο στις επισκέψεις του στους Δήμους της Ηλείας, όσο και στη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο, το ζήτημα που έθεσαν οι αιρετοί, οι φορείς και απλοί πολίτες ήταν ο δρόμος και η κατασκευή του.

 

«Να μην επιμείνει η κυβέρνηση στον παραλογισμό», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός στην χθεσινοβραδινή του ομιλία όπου και αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα του νέου αυτοκινητόδρομου. Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε κάλεσμα στους πολίτες της Ηλείας να συστρατευθούν στη μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία με κύριο κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. «Να οικοδομήσουμε μία νέα σχέση. Να γίνετε οργανικό κομμάτι αυτής της προσπάθειας, που δεν είναι προσπάθεια να φτιάξουμε το κόμμα, αλλά να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις όχι απλά να κερδίσουμε τις εκλογές, αλλά να οδηγήσουμε τη χώρα σε μονοπάτια προόδου και δικαιοσύνης», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τον κ. Τσίπρα προλόγισαν ο Βουλευτής Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ κ. Διονύσης Καλαματιανός και ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας, Γιώργος Σαϊτάς. Μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν τοποθετήσεις και ερωτήσεις από το κοινό, στις οποίες απάντησε ο κ. Τσίπρας.

Η χθεσινή συγκέντρωση στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο, που έκλεισε την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Ηλεία θύμισε άλλες εποχές προεκλογικών συγκεντρώσεων, με εκατοντάδες πολίτες να γεμίζουν ασφυκτικά την αίθουσα, ενώ όπως έγινε γνωστό οι αιτήσεις για εγγραφές νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ που υπήρχαν στα γκισέ τελείωσαν!

 

 protinewsprotinews

Share this:
Tags:

-

-