Βρέθηκαν μια ανάσα από τους «ποντικούς»!

Στιγμές τρόμου έζησαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες στα Σαβάλια

Βρέθηκαν μια ανάσα από τους «ποντικούς»!

Μάρτιος 13, 2018 08:41 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Κώστας Αντωνόπουλος

 

 

 

 

Στιγμές τρόμου έζησαν  δύο ηλικιωμένες γυναίκες στα Σαβάλια του δήμου Ήλιδας, οι οποίες έπεσαν θύματα διαρρήξεων και κλοπών από αδίστακτους δράστες,  λίγες στιγμές  πριν γυρίσουν  στις κατοικίες τους!

Στην πρώτη περίπτωση  η κάτοικος κ. Όλγα Κομποστιώτη το βράδυ της Παρασκευής γύρισε λίγο μετά τις 8 από την εκκλησία όπου είχε μεταβεί, βρίσκοντας το σπίτι της ανακατωμένο και κλεμμένα χρήματα, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα σημαντικής αξίας.

Όπως είπε η κ. Κομποστιώτη στην «ΠΡΩΤΗ», οι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι που μένει με το γιό της, ο οποίος απουσιάζει στην Αθήνα, σπάζοντας τμήμα της  μπαλκονόπορτας και στη συνέχεια αφού πήραν ότι πολύτιμο υπήρξε, εξαφανίστηκαν.

«Στις 7:10 το βράδυ έφυγα για την εκκλησία και είδα ανοιχτά τα πορτώνια  και στην αρχή φοβήθηκα αφού  είχανε  χαλάσει το φως.  Μου είπαν κάποιοι συγγενείς να έλθουν  πάνω και στην αρχή τους είπα όχι. Φτάνοντας όμως πάνω είδα ότι όλα τα φώτα ήταν αναμμένα και έβαλα τις φωνές και ήλθαν.  Μας πήραν όλα τα χρυσαφικά , 300 ευρώ δικά μου και 200 του γιου μου στο άλλο δωμάτιο, ένα ρολόι καλό, ένα σταυρό και μια αλυσίδα και μένα όλα τα χρυσαφικά, βραχιόλι, μενταγιόν. Μόνο το δαχτυλίδι είχε 1000 ευρώ» εξήγησε το θύμα της επιδρομής των «ποντικών».

Από την πλευρά της εξάλλου  η κάτοικος των Σαβαλίων κ. Αλεξάνδρα Καραφλού η οποία πήγε πρώτη στο σπίτι που έγινε η διάρρηξη,  δήλωσε ότι νιώθει  μεγάλο φόβο από τα κρούσματα παρανομιών, που μέχρι πρότινος  έβλεπε στην τηλεόραση…

Απέναντι

Ανάλογη προσπάθεια για διάρρηξη και κλοπή έγινε εξάλλου το απόγευμα της Κυριακής στο σπίτι που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την κατοικία της κ. Κομποστιώτη, με παρ’ ολίγον θύμα την κ. Μαρία Ντούζα, η οποία νωρίτερα είχε δει γνωστό άτομο στην περιοχή να περιφέρεται στο δρόμο μπροστά από την οικία της.

Όπως είπε η κ. Ντούζα στην «ΠΡΩΤΗ» , στις 4:30 το απόγευμα είχε μεταβεί στη θαλάσσια περιοχή Σαβαλίων, αλλά επέστρεψε άμεσα έχοντας την υποψία ότι κάτι θα γίνει  στο σπίτι της, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε στην πράξη αφού φτάνοντας εκεί ο δράστης πήδηξε από το μπαλκόνι, όπου επιχειρούσε να ανοίξει την πόρτα!

«Μέχρι να κόψει το σκοινάκι που υπήρχε στην πόρτα καθυστέρησε, καθώς  δεν άνοιγε η μπαλκονόπορτα κι εν συνεχεία πήδηξε πάνω  σε  κολώνα που έσπασε και κόπηκε στη μέση! Στο τσακ δεν πρόλαβε να μπει μέσα. Υπάρχει μεγάλος φόβος μετά τα κρούσματα αυτά, τα οποία πιστεύω ότι σχετίζονται» τόνισε η κάτοικος του σπιτιού.

 

 

Share this:
Tags:

Η «μοτοσυκλέτα» που χωράει επτά άτομα και ένα ψυγείο