Βρέθηκε σώος ο αγνοούμενος από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Βρέθηκε σώος ο αγνοούμενος από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Σεπτέμβριος 14, 2018 10:15 ΠΜ
Βρέθηκε σώος ο αγνοούμενος από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος
Η περιπέτεια του κ. Kupa Kadri έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών τoυ ανθρώπων που τoν αναζητούσαν. O κ. Kupa, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.
 
Συγκεκριμένα, ο 65χρονος χάθηκε την 11/09/2018, από το αεροδρόμιο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.
 
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, το απόγευμα της 12/09/2018 ενεργοποίησε το SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.
 
Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, λίγο μετά την ενεργοποίηση του Κοινωνικού Συναγερμού, κλήση για την ανεύρεσή του. Ο ηλικιωμένος εντοπίσθηκε περιπλανώμενος στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος, από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Ο κ. Kadri είναι καλά και επέστρεψε στην οικογένειά του!
 
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
 
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.
 
 
 
 
 
 
 
madata.gr
Share this:
Tags:

Μαγειρεύοντας με τη δύναμη του ανέμου