Βυθίστηκε στο πένθος η Νέα Φιγαλεία

«Έφυγε» ξαφνικά ο 32χρονος Γιώργος Κολώκας

Βυθίστηκε στο πένθος η Νέα Φιγαλεία

Αύγουστος 19, 2019 08:20 ΠΜ
Βυθίστηκε στο πένθος η Νέα Φιγαλεία
Σοκ προκλήθηκε στο τοπική κοινωνία της Νέας Φιγαλείας στο άκουσμα του θανάτου του 32χρονου Γιώργου Κολώκα. Ο 32χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, το πρωί του Σαββάτου οι δικοί του άνθρωποι στο σπίτι του όπου είχε γυρίσει λίγες ώρες πριν, από τη συναυλία του Βασίλη Τερλέγκα που πραγματοποιήθηκε στη περιοχή στην οποία και διασκέδασε με φίλους και συγγενείς.
Ο Γιώργος ήταν από τους πολύ αγαπητούς νέους της Νέας Φιγαλείας γνωστός σε όλη τη νότια Ηλεία, για το χαμόγελό του και την αγάπη του για το χωριό του. Μόλις η είδηση διαδόθηκε στη περιοχή, πολλοί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν, μέχρι που το επιβεβαίωσαν οι δικοί του άνθρωποι και να βυθίσει την περιοχή στο πένθος.
Ήταν ποδοσφαιριστής του Α.Ο Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας, πολύ αγαπημένος στις τάξεις της ομάδας, ενώ διέθετε και γνωστή οικογενειακή επιχείρηση στη κεντρική πλατεία Νέας Φιγαλείας. Για το λόγο αυτό αναβλήθηκαν όλες οι εκδηλώσεις στη Νέα Φιγαλεία και τη Φασκομηλιά, ενώ σύσσωμα τα ΔΣ του συλλόγων - φορέων και σωματείων της περιοχής εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Μετά την νεκροψία νεκροτομή αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του.
Η «ΠΡΩΤΗ» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Κολώκα και τους οικείους του. 
 
Share this:
Tags:

-

-