Ξεκίνημα σεζόν με 30 μετάλλια!

Σχολές Wado Ryu Καράτε Νομού Ηλείας

Ξεκίνημα σεζόν με 30 μετάλλια!

Οκτώβριος 12, 2017 12:00 ΜΜ

«Σάρωσαν» οι αθλητές του Διαμαντή Κρεμμύδα στο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδας

Του Μιχάλη Δημητρόπουλου
mixalisdimitro@hotmail.com

Έναρξη μαθημάτων, αλλά και αγωνιστικής σεζόν για τους συλλόγους Wado Ryu Καράτε Νομού Ηλείας, με μεγάλες επιτυχίες, είχαμε το Σάββατο. Οι σύλλογοι του προπονητή Διαμαντή Κρεμμύδα στο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδας που διεξήχθη υπό την αιγίδα της ΕΛ.Ο.Κ στο κλειστό της Κορίνθου κατέκτησαν 30 μετάλλια!!! Συγκεκριμένα 6 χρυσά, 8 αργυρά και 17 χάλκινα!

Ο κ. Κρεμμύδας και οι εκπαιδευτές των σχολών του κατέβασαν στους αγώνες αποστολή 30 αθλητών και κυριολεκτικά «σάρωσαν» σε όλες τις κατηγορίες. Την… αυλαία άνοιξε ο μικρής Χάρης Κρεμμύδας φέρνοντας το πρώτο μετάλλιο στον σύλλογο του Πύργου και στη συνέχεια τα έξι χρυσά κατέκτησαν ο Σπύρος Κρεμμύδας, η Παναγιώτα Ζαφειροπούλου, η Μαρίνα Παρασκευοπούλου, ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, ο Λευτέρης Ντάβαρης και ο Γιώργος Τσιχλιάς από την Αμαλιάδα.

Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι: Φώτης Αντωνόπουλος, Βασίλης Δημακόπουλος, Χρήστος Τσιχλιάς, Πολυξένη Κωνσταντίνου, Ελένη Πάτρωνα, Νάσια Θεοδωροπούλου

Χάλκινα μετάλλια πήραν οι: Σταμάτης-Δημήτρης Νάρος, Σπήλιος Κοτσώνης, Παναγιώτης Αντωνόπουλος, Γεωργία Ζαφειροπούλου, Μαρία Μαυρομιχάλη, Διονυσία Μοσχούλα, Γιάννης Χριστόπουλος, Γιαννης Καλατζής, Σωτήρης Λιακόπουλος, Αλεξία Ζαχαροπούλου και Έλενα Πατρινού.

Στόχος των σχολών Wado Ryu Καράτε Νομού Ηλείας είναι η διεξαγωγή ενός Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καράτε στην Αρχαία Ολυμπία ή τον Πύργο μέσα στο 2018. Ο

*Ο σύλλογος είχε ως χορηγούς στους αγώνες: το περίπτερο Μοσχούλα-Γιαννάτου (κεντρική πλατεία Πύργου), το ψητοπωλείο «Σουβλακοθέραπι» και τα ελαστικά Δημήτρης Αναστασόπουλος (Ε.Ο. Πύργου-Ολυμπίας).

 

 

Share this:
Tags:

Κεραυνός χτύπησε πέντε φορές στον Αμβρακικό