Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους ΤΕΒΑ

Από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ήλιδας

Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 23, 2019 05:00 ΜΜ
Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους ΤΕΒΑ
Τρόφιμα στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, στο  πλαίσιο του  Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ.) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους, μοιράζει από σήμερα Τρίτη 22 έως αύριο Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ήλιδας. 
Η διανομή τροφίμων (είδη παντοπωλείου –οπωροπωλείου –κρέας ) για 1.885 νοικοκυριά δικαιούχους -ΤΕΒΑ εγγεγραμμένους στο Δήμο Ήλιδας  πραγματοποιείται στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς της Αμαλιάδας  είναι μεγάλη και όπως δήλωσε η πρόεδρος της Επιχείρησης κ Αλεξία Παπαζαφειροπούλου – Κοτσάφτη «σήμερα σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας,  γίνεται διανομή τροφίμων σε όλους τους επωφελούμενους του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ. Προσπαθούμε να στηρίξουμε οικογένειες που έχουν ανάγκη με τη χορήγηση τροφίμων και ειδών που χρειάζεται ένα νοικοκυριό. Οι ωφελούμενοι ξεπερνούν τους 1900. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διανομή για την οποία απαιτούνταν τεράστιος χώρος και έτσι επιλέχθηκε ο χώρος της λαϊκής αγοράς»
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιούν η Κοινωφελής Επιχείρησης του δήμου Ήλιδας και η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και οι ωφελούμενοι ΤΕΒΑ για την παραλαβή καλούνται να επιδείξουν ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και ΑΜΚΑ ή ΑΡ. ΑΙΤΗΣΕΩΣ ή ΑΦΜ.  
 
Share this:
Tags:

-

-