Ξεκίνησε η προετοιμασία

Πανηλειακός

Ξεκίνησε η προετοιμασία

Αύγουστος 08, 2019 11:00 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Πάνος Ηλιόπουλος
Ξεκίνησε η προετοιμασία

Χαμηλοί τόνοι και σκληρή δουλειά για τους «ερυθρόλευκους»

Επίσημη πρώτη για τον Πανηλειακό χθες, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά. Υπό τις οδηγίες του τεχνικού Κώστα Λούσκου και παρουσία πιστών φιλάθλων του, ο Πανηλειακός γυμνάστηκε στο «Χ.  Βιλαέτης» σηματοδοτώντας την έναρξη σε μια χρονιά με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

 

«Ασφαλώς και αισιοδοξούμε…»         

Νέο ξεκίνημα και για τον Κώστα Λούσκο, ο οποίος έχει την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας με τον «ερυθρόλευκο» προπονητή να επισημαίνει μεταξύ άλλων.  «Ασφαλώς ο δρόμος είναι δύσκολος, αυτό είναι κάτι που όλοι το γνωρίζουμε. Από κει και  πέρα δηλώνουμε αποφασισμένοι να παλέψουμε και να δουλέψουμε σκληρά. Είμαστε Πανηλειακός και έχουμε κάθε δικαίωμα να αισιοδοξούμε»,  ανέφερε ο  προπονητής της ομάδας του Πύργου.

 

Εμφανές το ντόπιο στοιχείο

Όπως φάνηκε και στη χθεσινή πρώτη στο  «Χαράλαμπος Βιλαέτης» αλλά όπως τονίστηκε και από τον τεχνικό Κώστα Λούσκο, στο φετινό Πανηλειακό το ντόπιο στοιχείο θα είναι έντονο καθώς το ρόστερ θα απαρτίζεται από αρκετούς ποδοσφαιριστές του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής. Ήδη έχουν αποκτηθεί  κάποιοι, ενώ υπάρχουν επαφές  και με ορισμένους άλλους ενώ περίπου στο τέλος του μήνα θα γίνει ένα τελικό τσεκάρισμα με κριτήριο και την πορεία στις προπονήσεις. Αν παρατηρηθούν κενά και αδυναμίες, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως ο Πανηλειακός θα προχωρήσει και στην απόκτηση ορισμένων ποδοσφαιριστών πιο έμπειρων.

Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019