Ξεκινούν τα πλέι – οφ ανόδου

Α1 DEDALOS

Ξεκινούν τα πλέι – οφ ανόδου

Απρίλιος 24, 2019 07:21 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Πάνος Ηλιόπουλος
Ξεκινούν τα πλέι – οφ ανόδου

Ενπέας – Αλφειός και Ολυμπιακός Ζαχάρως – Ξενοφών  τα εναρκτήρια παιχνίδια

Πρεμιέρα σήμερα στις 5 το απόγευμα για τα πλέι – οφ ανόδου στην προσπάθεια που κάνουν οι τέσσερις μονομάχοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας. Όσον αφορά τα ματς της πρεμιέρας , στο Λαντζόι ο Ενιπέας που κατέκτησε την πρώτη θέση κατά τη διάρκειας της κανονικής περιόδου αναμετράται με τον τρίτο Αλφειό, ενώ στη Ζαχάρω κοντράρεται ο τέταρτος Ολυμπιακός με το δεύτερο Ξενοφώντα Κρεστένων. Τα νέα από τα στρατόπεδα των μονομάχων έχουν ως εξής:

 

 

 

Ξενοφών Κρεστένων

Εμφανής είναι η ικανοποίηση στις  τάξεις του Ξενοφώντα Κρεστένων για την κατάκτηση του κυπέλλου Ηλείας προχθές Σάββατο, απέναντι στον Ολυμπιακό Σαβαλίων. Από κει και πέρα ο θεσμός του κυπέλλου που συνοδεύτηκε και με την κατάκτηση του τροπαίου ανήκει στο παρελθόν σιγά- σιγά, με το ενδιαφέρον πλέον να μεταφέρεται στα πλέι οφ ανόδου  που  ξεκινούν σήμερα  Τετάρτη. Η πρεμιέρα βρίσκει τον Ξενοφώντα να παίζει στη Ζαχάρω με τον τοπικό Ολυμπιακό και στόχος είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στην  προσπάθεια που γίνεται  για κατάκτηση της πρώτης θέσης.

 

 

 

 

 

 

 

Ενιπέας Λαντζοϊου

Στους ρυθμούς του σημερινού   εντός έδρας αγώνα  με τον Αλφειό στην  πρεμιέρα των  πλέι – οφ, κινούνται άπαντες στις τάξεις του Ενιπέα Λαντζοϊου. Στο σύλλογο της Ωλένης κάνουν λόγο για αναμετρήσεις με το δικό τους ξεχωριστό βαθμό δυσκολίας, αλλά στον Ενιπέα πιστεύουν ακράδαντα πως έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν    με την κατάκτηση της πρώτης θέσης κατά τη  διάρκεια της κανονικής περιόδου ν’ αφήνει υποσχέσεις. Ο σημερινός  αγώνας στην υπολογίσιμη ομάδα του Αλφειού είναι δύσκολος, με τον Ενιπέα να στοχεύει  αποκλειστικά και μόνο στην κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών.

 

 

 

 

 

 

Ολυμπιακός Ζαχάρως

Στα μπαράζ ανόδου επικεντρώνει το ενδιαφέρον του και ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, με τη διαδικασία  να ξεκινά σήμερα  με τους «ερυθρόλευκους» ν’ αντιμετωπίζουν στην πρεμιέρα τον Ξενοφώντα εντός έδρας. Η κατάκτηση της τέταρτης θέσης  κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου ρίχνει τον Ολυμπιακό στη μάχη με μηδέν βαθμούς, με τους «ερυθρόλευκους» να κοιτάζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με το ταμείο να γίνεται στο τέλος .. Το σημερινό  πρώτο εναρκτήριο  με τον Ξενοφώντα  Κρεστένων θεωρείται αρκετά κρίσιμο,  με την ομάδα της Ζαχάρως  να θέλει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Στα της προετοιμασίας συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα, με όλους τους ποδοσφαιριστές  να βρίσκονται στη διάθεση του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου.

 

 

 

Αλφειός Επιταλίου

Στο Λαντζόι  θα βρεθεί  σήμερα  ο  Αλφειός Επιταλίου, καθώς στην πρεμιέρα των πλέι – οφ υπάρχει  η αναμέτρηση  με τον Ενιπέα. Παιχνίδι  με μεγάλο βαθμό δυσκολίας κόντρα σε μια ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου,  με το σύλλογο του Βώλακα από τη μεριά του να δηλώνει αποφασισμένος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στο Επιτάλιο άπαντες γνωρίζουν πως  η αποστολή τους σ’ αυτή τη διαδικασία δεν θα είναι εύκολη, αλλά από κει και πέρα θα προσπαθήσουν και ότι ήθελε προκύψει. Εκτός πλάνων για τον Λύσανδρο Τζαβάρα,  ο Λιαμπότης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

 

 

 

 

Α1 DEDALOS

Πλέι – ανόδου

Ώρα έναρξης  17:00

Ενιπέας – Αλφειός

Ζαχάρω – Ξενοφών

 

 

Α2  ΑΝΘΟΥΛΗΣ

Πλέι – ανόδου

Ώρα έναρξης  17:00

Πελόπιο- Δάφνη

Πέλοπας – Ν. Κόροιβος

 

 

Β’ Ασφάλειες Αριστογείτων

Πλέι – ανόδου

Ώρα έναρξης  17:00

Διγενής – Πρόοδος

Βαρβάσαινα- Μυρτιά

Μυρσιναϊκός – Φίλιππος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    

Share this:
Tags:

-

-