Υλοποίηση του Πάτρα- Πύργος Τσακώνα χωρίς διόδια

Πραγματοποιήθηκε στο Βουπράσιο η κινητοποίηση των Τομεακών Επιτροπών Ηλείας και Αχαΐας του ΚΚΕ

Υλοποίηση του Πάτρα- Πύργος Τσακώνα χωρίς διόδια

Φεβρουάριος 12, 2020 12:00 ΜΜ
Υλοποίηση του Πάτρα- Πύργος Τσακώνα χωρίς διόδια
Την ανάγκη δημιουργίας του οδικού άξονα Πάτρα - Πύργος χωρίς διόδια και με προστασία του περιβάλλοντος εξέφρασαν χθες κατά την διάρκεια της κινητοποίησης που πραγματοποίησαν χθες το πρωί στο Βουπάρασιο οι Τομεακές Επιτροπές Αχαΐας και Ηλείας του ΚΚΕ. 
Στη συγκέντρωση βρέθηκε ο Βουλευτής και στέλεχος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος ο οποίος τόνισε:» Η κινητοποίηση αυτή εντάσσεται στις πρωτοβουλίες που λαμβάνει το ΚΚΕ για τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την λαϊκή οικογένεια και ένα από αυτά είναι οι απαιτούμενες υποδομές, που θα διασφαλίζουν  την ζωή των ανθρώπων και θα προστατεύουν το περιβάλλον ενώ θα ικανοποιούν τις ανθρώπινες ανάγκες. Από την άποψη αυτή ο δρόμος Πατρών Πύργου είναι μία βασική προτεραιότητα για τα ζητήματα αυτά. Σήμερα κινητοποιούμαστε ενάντια στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης να μετατρέψει την ανάγκη αυτή σε ένα πανάκριβο αγαθό με την παραχώρηση του έργου στην Ολύμπια Οδό με πανάκριβα διόδια». 
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης σημείωσε: «Είμαστε εδώ για να διαδηλώσουμε και να δηλώσουμε την ανάγκη δημιουργίας του οδικού άξονα Πάτρα Πύργος χωρίς διόδια, με προστασία του περιβάλλοντος και να σταματήσει το κακό. Είναι ένα αναγκαίο έργο που δεν μπορεί να προχωρήσει καθώς συγκρούονται τα συμφέρονται και οι εργολάβοι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ικανοποιήσουμε ένα έργο ζωτικής ανάγκης. Είναι μία πρωτοβουλία των οργανώσεων του ΚΚΕ Ηλείας και Αχαΐας και βοηθάει στο να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες και να διαδηλώσουμε την επιθυμία μας το έργο αυτό να ήταν χθες έτοιμο». 
Στο Βουπάρασιο βρέθηκε και ο γραμματέας Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ Ηλείας Γιάννης Τεφάνης Γιάννης ο οποίος δήλωσε: «Πραγματοποιούμε συγκέντρωση στα φανάρια Βάρδας για να αγωνιστούμε και να θέσουμε τις θέσεις μας καθώς ο δρόμος αυτός έπρεπε να έχει γίνει χθες. Να σταματήσει ο φόρος αίματος. Στόχος μας είναι  να αναδείξουμε τις ευθύνες και της σημερινής αλλά και της προηγούμενης κυβέρνησης που έχουν κωλυσιεργήσει αυτό το έργο καθώς δεν είναι στις επιδιώξεις και στα έργα που θέλει να χρηματοδοτήσει η Ευρωπαϊκή Ένωσης και το Ελληνικό κράτος για να το φτιάξουν αλλά και τις δημοτικές αρχές και τις προηγούμενες και τις τωρινές καθώς χρόνια τώρα στηρίζουν την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  κόστους- οφέλους και συμφωνούν να έχει ο δρόμος διόδια όταν θα φτιαχτεί όπως είναι και όλοι οι υπόλοιποι αυτοκινητόδρομοι». 
 
Share this:
Tags:

-

-