Υποδοχή εκπαιδευτικών από Ρουμανία, Πολωνία και Ισπανία στο πλαίσιο υλοποίηση του προγράμματος Erasmus

Γυμνάσιο Λεχαινών

Υποδοχή εκπαιδευτικών από Ρουμανία, Πολωνία και Ισπανία στο πλαίσιο υλοποίηση του προγράμματος Erasmus

Φεβρουάριος 15, 2020 09:30 ΠΜ
Υποδοχή εκπαιδευτικών από Ρουμανία, Πολωνία και Ισπανία στο πλαίσιο υλοποίηση του προγράμματος Erasmus
Το Γυμνάσιο Λεχαινών από την Δευτέρα 17 Έως  19 Φεβρουαρίου 2020 υποδέχεται καθηγητές από το Szkoła Podstawowa im. Romana Dworczaka i dr Anny Wróbel w Syryni της Πολωνίας και από το Colegio Santa Rosa-Altoaragón Huesca της Ισπανίας για να συμμετάσχουν στην πρώτη συνάντηση στο πλαίσιο του Erasmus+ KA2 προγράμματος Project με το  «Safety first».
Οι δραστηριότητες που θα εξελιχθούν την Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου στις εργασίες της πρωινής ζώνης  που περιλαμβάνoυν, καλωσόρισμα από τη Δ/ντρια του Γυμνασίου κ. Διατσέντα Φανού και την  εναρκτήρια συνεδρία, θα ολοκληρωθούν στις 12.30 μ.μ με επίσκεψη στο δημαρχείο όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με το δήμαρχο του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Λέντζα Ιωάννη, την πρόεδρο του Δ.Σ του Δήμου, κ Κακαλέτρη Γεωργία, τους υπεύθυνους αντιδημάρχους,  για εκπαιδευτικά και πολιτιστικά θέματα και θέματα πολιτικής προστασίας, κ. Βαγγελάκο Παναγιώτη, κ. Κεκάτο Ιωάννη, κ. Ανυφαντή Πέτρο τον Πρόεδρο της σχολικής Επιτροπής ΔΕ, κ Πετρόπουλο.
Το θέμα της συνάντησης αποτελεί η ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα και τη συνεργασία δήμου και σχολείων σε θέματα ασφάλειας και εκπαίδευσης. 
Μετά τη συνάντηση στο δημαρχείο, θα ακολουθήσει μεσημεριανό γεύμα που θα προσφέρει το Γυμνάσιο Λεχαινών, ως σχολείο υποδοχής.
Την Τρίτη 18/02/2020 μετά τις εργασίες και δραστηριότητες που θα εξελιχθούν  στο Γυμνάσιο Λεχαινών η πρωινή συνεδρία θα ολοκληρωθεί με την ξενάγηση των προσκεκλημένων καθηγητών στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ήλιδας, την κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων.
Την Τετάρτη 19/02/2020, στις 8.20 μέχρι 9.30  θα παρουσιασθούν τα logo των συμμετεχόντων σχολείων Ισπανίας, Πολωνίας, Ελλάδας  και ανακοίνωση του σχολείου νικητή.
Θα ακολουθήσει εργαστήριο eTwining  9.30 με 11.00 πμ από την υπεύθυνη επικοινωνίας του προγράμματος, κ. Αναγνωστοπούλου Αναστασία και τέλος  11.30 με 13.00, παρουσιάσεις των πρωτοκόλλων ασφαλείας σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών, του Γυμνασίου Λεχαινών από την καθηγήτρια κ. Πολυχρονοπούλου Νικολίτσα , και του europass, mobility tool από την εκπαιδευτικό Joanna Frydrich.
Στις 13.00 μ.μ οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με γεύμα και αποχαιρετισμό.
Στις συνεδρίες θα συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Λεχαινών που έχουν οριστεί ως συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Erasmus+ με βάση την πράξη συλλόγου. Στην εναρκτήρια συνεδρίαση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι καθηγητών καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων. 
 
Share this:
Tags:

-

-