Υπογραφή σύμβασης για τρεις νέες γεωτρήσεις

Στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Υπογραφή σύμβασης για τρεις νέες γεωτρήσεις

Αύγουστος 23, 2019 09:30 ΠΜ
Υπογραφή σύμβασης για τρεις νέες γεωτρήσεις
Σε υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο για τρεις νέες γεωτρήσεις στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, προχώρησε ο Δήμαρχος κ. Ναμπίλ Μοράντ, στο πλαίσιο των έργων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας.
Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος, αναφέρονται τα εξής: 
«Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης είναι η ύδρευση, ειδικότερα το παλαιό δίκτυο σε πολλά μέρη του Δήμου δημιουργεί τα περισσότερα προβλήματα. Πιστοί στις δεσμεύσεις μας για βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου μας εργαζόμαστε ακατάπαυστα και συνεχώς νέα έργα γίνονται πραγματικότητα. Εξασφαλίσαμε πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ  χρηματοδότηση για αλλαγή δικτύου ύδρευσης σε Βάρδα, Νησί, Κάστρο, Νεάπολη ,Ψάρι ,Δάφνη , Μπόρσι και Μέλισσα και το έργο θα δημοπρατηθεί σύντομα. Επίσης, έχουμε εξασφαλίσει 250,000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών για έργα που ξεκίνησαν να γίνονται  πράξη ώστε να τροφοδοτήσουμε με νερό περιοχές που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.
Υπογράφθηκε σύμβαση με τον  ανάδοχο ,μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων αδειών  και εγκρίσεων για τρεις νέες γεωτρήσεις που αφορούν
-Γεώτρηση στη θέση Κεραία της Δ.Κ Κάστρου με προϋπολογισμό 21500ευρώ και χρόνο περαίωσης 3 μήνες. Ιδιαίτερη η σημασία της μετά τις μεγάλες ζημιές που προκλήθηκαν σε δύο γεωτρήσεις ταυτόχρονα.
-Γεώτρηση στην Τ.Κ. Καπελέτου  και προμήθεια αντλητικού συκγροτήματος προϋπολογισμού 21000ευρώ
-Γεώτρηση στον οικισμό Αγίων Θεοδώρων της Δ.Κ. Λεχαινών και προμήθεια αντλητικού συγκροτήματος  προϋπολογισμού 22000ευρώ,η οποία ήταν χρόνιο αίτημα των κατοίκων
Επίσης έχει ολοκληρωθεί η αντικατάσταση του αγωγού ύδρευσης στην περιοχή Ανάληψη της Δ.Κ. Κάστρου προϋπολογισμού 40000 ευρώ με μήκος αγωγού 1700m και προχωράμε σε δύο γεωτρήσεις στην Μυρσίνη και στον Άγιο Χαράλαμπο σύντομα .
Υπογράφουμε συμβάσεις για δύο ακόμα έργα
1)Βελτίωση της λειτουργίας αντλιοστασίου και σύνδεση  νέου αγωγού ύδρευσης  με το αντλιοστάσιο Λεχαινών με π/υ 17000ευρώ
2)Στεγανοποίση και αλλαγή σωληνώσεων υδατόπυργου Τ.Κ. Μανωλάδας   με π/υ 24800ευρώ.
Ο Δήμος μας χρειάζεται συνεχώς παρεμβάσεις και βελτιώσεις και για το λόγο αυτό εργαζόμαστε με συνέπεια και πετυχαίνουμε συνεχώς χρηματοδοτήσεις».
 
Share this:
Tags:

-

-