Σμαρνάκης Ζαχαροπλαστείο - Simply Patiserrie

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πύργος Ηλείας
Αγίου Γεωργίου & Παπαγεωργίου - Πύργος Ηλείας
2621031110
Φωτογραφίες: 
 
Ένας νέος χώρος έχει ανθίσει στο Patisserie Smarnakis

 

Στο ζαχαροπλαστείο "ΣΜΑΡΝΑΚΗΣ" θα βρείτε τούρτες, με τα πιο αγνά υλικά, σε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων, όπως επίσης διάφορα μπολάκια και μικρά γλυκά σε μπουκίτσες, είτε εντός είτε εκτός ψυγείου.

Επίσης μπορείτε να βρείτε και να δοκιμάσετε παραδοσιακά γλυκά ταψιού (σοκολατόπιτα, γαλακτομπούρεκο, σουφλέ και brownies).

Δεκτές γίνονται και παραγγελίες για γενέθλια, γάμους, βαφτίσεις, αλλά και για πιο ιδιαίτερες παραγγελίες, όπου η τέχνη της ζαχαρόπαστας έχει τον πρώτο λόγο.

Υπάρχει και καρότσι παγωτού το οποίο χρησιμοποιείται σε περιστάσεις όπως π.χ. για βαφτίσια, με χειροποίητο παγωτό, δικής τους παρασκευής.

 

Το κατάστημα λειτουργεί στον Πύργο από τον Σεπτέμβριο του 2008 και την επιμέλεια του χώρου την έχει ο ίδιος ο κ. Σμαρνάκης, ο οποίος και επιβλέπει τα προϊόντα ως την τελική τους μορφή.

Ο Άκης Σμαρνάκης, ιδιοκτήτης της επιχείρησης, με εμπειρία που φτάνει σε βάθος 25ετίας στο χώρο της ζαχαροπλαστικής, έχει αποφοιτήσει σαν ζαχαροπλάστης από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, με προϋπηρεσία σε αρκετά πεντάστερα ξενοδοχεία της Αθήνας, της Ρόδου κλπ., ενώ συνεχίζει να υπάρχει μια διαρκής ενημέρωση και επιμόρφωση στο αντικείμενό του, σε διάφορα σεμινάρια στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα

 

Το ζαχαροπλαστείο λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί έως και τις 11 το βράδυ, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων και των αργιών.

Χάρτης: 
Δήμος: 

2018 ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ